Sådan vælger man de rette jeans

Den største fejltagelse man begår, når man skal ud og købe nye bukser, er hvis du bare køber samme slags som dine venner. Dette er en udbredt fejl, selvom det jo både er smart, nemt og moderne at gøre som vennerne, når du skal investere i nye jeans. Men kig lige på dig selv i spejlet eller spørg en god ven til råds om dette. Du skal nemlig især kigge på din egen kropsfigur, før du skal købe nye jeans, da disse har forskellige former, ligesom kropstyper også er forskellige.

Forskellige typer af jeans

 

Man kan typisk opdele jeans i disse typer:

  • Timeglas formen
  • Æbleformen
  • Pæreformen
  • Gulerodsformen

Når du har nærstuderet din egen krop, så ved du nu, hvilken type jeans, du nu skal vælge. Men her vil jeg lige nævne de mest karakteristiske kendetegn ved de enkelte kropstyper, således du bedst kan vælge de rigtige jeans, så du fremover møder op i velsiddende og moderne jeans, så din stil er selvsikker og moderigtig. Derved får du mere selvtillid og bliver mere accepteret socialt.

Timeglasformen

 

Personer med en kropstype med timeglasform er heldige, da de har sexet krop med former på de rette steder, og de kan oftest passe alle typer jeans. Husk på, hvis din rumpe er stor, så vælg jeans med store lommer.

Æbleformen

 

Denne kropstype har ofte svært ved at fylde bagdelen ordentligt ud, når de skal passe jeans. Kunsten er at finde en type, der sidder godt på maven, der ofte er rund, og som passer til både numse og ben. For den æbleformede er det rigtig flot at vælge en type med meget smalle ben, hvor de ikke sidder stramt oppe ved maven

Pæreformen

 

Du har højst sandsynligt en pæreformet krop, hvis din bagdel er meget stor, og derfor skal du ikke vælge en super skinny model men en med lige ben. Det vigtigste for en pæreformet er, hvordan de sidder i taljen. En pæreformet vil ofte have problemer med, at bukserne gaber i lænden. Kunsten er derfor at vælge et par jeans, der går flot ind i taljen, og som har et gode store lommer bagpå. Det får nemlig numsen til at se større ud.

Gulerodsformen

 

Denne kropsform betegner ofte en drengekrop, som er meget lige og ranglet. Tommy Hilfiger-jeans passer ofte til denne kropstype, idet du sagtens kan bære lavtaljede jeans. Et godt tip er at vælge jeans med små lommer til denne kropstype.

 

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *