L.O.C. altid velklædt i sin egen perfekte stil

L.O.C. er dansk raps ypperstepræst skriver medierne, og L.O.C. er vel også den mest kendte danske rapper i øjeblikket, hvilket både skyldes hans musik, udstråling samt hans turbulente forhold med filmstjernen Christiane Schaumburg-Müller. Man kan sige meget om L.O.C., men han forstår absolut at klæde sig på i en stilfuld og gennemført måde, så hvis alt andet glipper, så kan han sikkert finde et job i modelbranchen. På scenen er han altid flot klædt på i casual streetstyle tøj, mens han til prisuddelinger kommer i flot jakkesæt, som han også anvender til officielle sammenkomster. L.O.C. er set med en smart sort uldjakke af mærket ‘Sailor’ , som på en prik rammer L.O.C.s stil-univers til perfektion. Rapperen har tidligere brugt preppy og Ivy League garderobe-pift til at skabe en kæmmet kontrast til stjernens tatoverede vildskab. Man kan se meget mere om L.O.C. og hans vilde liv og hans smarte tøjstil på Seoghør.dk.

Sådan startede L.O.C.

I 1979 fødtes drengen Liam Nygaard O’Connor i Aarhus, og han fandt i en ung alder ud af, at han havde flair for rap-musik, selvom han dog kun var en ivrig amatør på området. Men hans erfaringer fra det belastede boligkvarter gav ham inspiration og selvtillid til sin musik, som emmer af vildskab fra et ghettobebyggelse. L.O.C. lærte gaden at kende i en ung alder, og hans tidlige erfaringer har givet ham ballast senere i livet. På gadeplan hersker den rå skaterkultur med rapmusik som omdrejningspunktet, og det blev så vejen til hans succes. I hans barndomsområde findes der fortrinsvist indvandrere og især arabere og andre mørkglødede personer, som sværger til rap musikken, som L.O.C. aldrig har kunnet undgå at stifte bekendtskab med. Liam var i starten mest interesseret i rapmusik som et middel til at møde piger, og det blev også startskuddet til en lang række kvinder i hans liv. Denne rå streetstyle består af fyre, som er nogen fandens karle, nogle hårdkogte gangstere, der med lethed kan score alverdens kvinder, drikke folk under bordet, sniffe bjerge af kokain og tæve dem, der står i vejen for dem og deres fest, som undertiden varede flere dage i træk. Liam tegnede en kontrakt om rapmusik med pladeselskabet Virgin, og karrieren blev nu mere professionel. Succesen var ikke særlig stor kun i det lokale hiphopmiljø, idet hverken anmeldere eller kunderne var vilde med hans musik. Men med nummeret ”Undskyld” fik Liam mere succes, idet sangen om utroskab og det forliste parforhold storhittede i radioen. L.O.C. fik masser af succes og penge, men det hele gik op i druk og fester, og mange venskaber og forhold blev ødelagt på stribe. L.O.C. fik endda i 2003 en dom for gadeslagsmål.

Efter anholdelsen slog og sparkede L.O.C. to betjente i detentionen, og han blev senere idømt 74 timers samfundstjeneste.

Misbrug og damer

L.O.C. havde et større misbrug, men alligevel scorede han landets bedste damer som for eksempel skuespilleren Julie Ølgaard, der endda blev gift i Las Vegas meget impulsivt. Parret blev dog hurtigt skilt igen.Igen i 2005 var L.O.C. oppe at toppes med en journalist, som netop havde skrevet en historie om ham og Julie Ølgaard, og i fuldskab blev L.O.C. arrig og gik til angreb på journalisten. Sagen kom aldrig for en dommer, men rapperen blev pålagt at betale en bøde for optrinnet. Året efter faldt L.O.C. mere til ro, da han var i gang med sit 3. album ”Cassiopeia”, da han indså, hvor langt ude han egentlig var havnet. Sammen med kammeraten Simon Juul drak L.O.C. sin sidste sjus i lufthavnen i Geneve, og et nyt liv begyndte for ham. Omlægningen af livet betød et langt forløb med hjælp fra en terapeut, en psykolog, en diætist samt et besøg hos Anonyme Alkoholikere. Det lykkedes L.O.C. ved egen hjælp at komme ud af problemerne, og i dag er han kun forfalden til cigaretter, kaffe og god mad. Han udsendte nye albums, og han mødte danse-darlingen Christiane Schamburg-Müller i 2008, og de indledte et forholdt, der endte med bryllup i 2012 efter nogle tumultfyldte år. Ægteskabet endte så i 2015 med en skilsmisse, da begge erkendte, at de levede to helt forskellige liv.

 

Seneste indlæg

Kategorier