90’ernes Converse er tilbage i modebilledet

De famøse Chuck Tailor, oprindeligt udviklet til basketball, er kommet tilbage i modebilledet. De hittede allerede tilbage i 90’erne, hvor de fleste unge mennesker havde mindst et par Converse. Men man siger jo også, at moden ligesom går i ring og dermed vil tidligere trends oftest vende tilbage igen på et senere tidspunkt – det har i hvert fald gjort sig gældende med de populære kanvassko, der forhandles i flere forskellige modeller og et hav af forskellige farver.

 

Fuldend outfittet med et par Converse

Man behøves bestemt ikke være basketball spiller for at kunne bære et par Converse sko, tværtimod er de nærmere blevet en ting indenfor modebranchen. Så du skal ikke være bange for at skille dig ud eller fremstå som en super sporty type med et par Converse. Det er nemlig mere almindeligt at se dem i modebilledet, end så mange andre steder. Det er samtidig en sko som man kan bruge ved mange forskellige lejligheder, afhængig af, hvad man sammensætter skoen med.

Man kan sagtens tage en kjole på til et par Converse, for eksempel. Men man kan også holde det lidt mere casual ved at sammensætte dem med et par jeans og en simpel t-shirt. Nederdel er også en mulighed, vide bukser, buksedragt osv. Det er faktisk kun dig selv, der sætter grænsen for, hvad du vil matche dine Chuck’s med, men én ting er sikkert, du vil forblive trendy nærmest uanset hvordan du sammensætter dit outfit.

Køb dine Converse her

Du kan købe Converse mange forskellige steder – både på nettet eller i fysiske butikker. Af fysiske butikker kan sportsbutikker anbefales, men der er faktisk også mange modebutikker, der er begyndt at forhandle brandet, netop fordi de er blevet så populære. Der er også flere skobutikker, der forhandler skoen i mange forskellige farver samt både den høje og lave model. Derudover kan du selvfølgelig finde dem på nettet på forskellige sider som Zalando og Asos, eller du kan købe dem direkte fra Converse’s hjemmeside.

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *