Stor stilguide – sådan skal mændene klæde sig i 2016

Jakkesætsbukser

En trend, der virkelig har fået gjort sit indtog på herremodescenen, så er det jakkesætsbukser. Hvad end de er i uld eller andre materialer, stumpede eller lange, så er de ikke til at komme udenom. For et eksperimenterende look kan de styles kontrastfuldt med en denimjakke, eller du kan vælge at gå den mere traditionelle vej og tilføje en skjorte.

 

Denim

Denim er uigenkaldeligt tilbage! Hvis du er supermodig kan du gå all in på et denim outfit fra top til tå. Er du knap så frisk på bølgen er der sæson efter sæson rigtig gode bud på både jeans, denimjakker og denimskjorter. Alt efter temperament og farvepræferencer kan du gå efter de klassiske blå denimtoner, eller køre den lidt mere rå og klassiske stil med sort.

 

Den kortærmede skjorte

For et lidt mere friskt og ungt look kan man udskifte den klassiske langærmede skjorte med en version med korte ærmer og i sjove materialer som fx silke. Dette bliver især et godt look til sommerfester og andre arrangementer henover sommeren. Vær heller ikke bange for at lade skjorten være både løs og mønstret for at give looket endnu mere kant.

 

Sæt farve på

Krisen er ved at være forbi, og det betyder at modet og lysten til at eksperimentere så småt vender tilbage. Et mere optimistisk farvevalg er på vej frem, og hvad end du blot er klar til en navy frem for den klassiske sorte farve, eller du tør springe ud i de helt klare, lyse farver og mønstre, skal der eksperimenteres med farvesammensætning og mønstermix.

 

Kontraster

Sneakers til jakkesæt, bikerjakke til jakkesætsbukser eller fin skjorte til joggingbukser. Der er mange måder at skabe kontrast på. Stilen er eksperimenterende og modig. Stilarter må mikses og matches på kryds og tværs, og jo mere modigt og kontrastfuldt, jo bedre. Tag det bedste fra alle verdener og stilarter, du kan lide og miks det sammen til et unikt og personligt look.

 

 

Få stilen her!

Hos Kaufmann finder du nemt og enkelt lækre items og styles, der kan inkorporeres i samtlige ovenstående stilarter. Og flere af dem, såsom en denimskjorte kan mikses på kryds og tværs, så man derved kan variere sin stil efter forgodtbefindende og selv bestemme, i hvor høj grad man vil indføre diverse trends i egen garderobe. Kaufmann har et bredt udvalg af herremode, så uanset hvilken stil, du føler dig bedst tilpas i, vil der helt sikkert være noget, der falder i din smag. Snyd ikke dig selv for vaskeægte 2016 mode, og kig forbi Kaufmann. Find desuden en masse gode rabatkoder til Kaufmann lige her, når du nu alligevel kigger forbi.

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *