De seneste trends inden for herremode

Vi bliver hele tiden klogere, og i dag er vi alle sammen klar over, hvor skadeligt tobaksrygning er. Det betyder også, at e-cigaretter er blevet gradvist mere populære, da folk ikke ønsker de forfærdelige følgesygdomme, der kan komme med tobaksrygning. Der er efterhånden også rigtig mange steder på nettet hvor man kan købe e-cigaretter, og det er ofte gode tilbud at finde på dem f.eks. hos Se og Hør Saver. Læs mere om fordelene ved e-cigaretter nedenfor.

 

Hvorfor er e-cigaretter bedre end tobakscigaretter?

 1. Ingen tobak, ingen tjære, ingen giftstoffer i forbindelse med tobaksrygning
  Elektroniske cigaretter indeholder ikke tobak. Det betyder, at du stadig kan få din dosis nikotin uden at skulle indtage de 4000+ kemikalier, herunder over 40 kendte kræftfremkaldende stoffer, som produceres ved afbrænding af tobak. Du oplever også den samme orale fiksering og hånd-til-mund handling af rygning, som du er vant til.
 1. Ingen røg lugt
  Elektroniske cigaretter udsender ikke en irriterende røg lugt, der får hår, tøj, vægge og møbler til at lugte. Du kan lugte den søde duft af jordbær eller vanilje e-væsker, men duften vil ikke dvæle, selvom du måske ønsker de gjorde! Det betyder også, at der ikke er nogen passiv røg, hvilket der sikkert er mange, der vil nyde godt af.
 1. Ingen aske
  Da der ikke er nogen forbrænding eller flammer, er der ingen aske og ingen cigaretskodder at håndtere. Din husstand vil takke dig for det! ’Røgen’ fra en e-cigaret er en form for tåge, der udsendes fra den elektroniske cigaret. Det er en vandbaseret damp, der forsvinder inden for få sekunder.
 1. Styr dit nikotin indtag med forskellige nikotin styrker
  E-væsker kommer i forskellige nikotin styrker, fra nul til høj. Dette giver dig mere kontrol over din nikotin indtagelse. Du kan for eksempel gå til et nikotin niveau, som du var vant til, da du røg almindelige cigaretter, og derefter gradvist formindske dit nikotin niveau, hvis du ønsker det.
 1. Frihed til at ryge næsten når som helst, hvor som helst!
  Du kan ryge næsten overalt, da der ikke er nogen passiv rygning i forbindelse med ’rygningen’. Dette kan omfatte restauranter, barer, hoteller og kontorer. Ingen grund til at gå uden for dit kontor og stå i bidende kulde eller den kvælende varme fra solen om sommeren.
 1. Spar flere penge med patroner og påfyldninger.
  Selvom den oprindelige investering ligger i den højere ende og en engangsstartpakke kan synes lidt pebret ved første øjekast, vil du blive sparet for en hel masse penge i det lange løb. Du behøver kun at købe e-væske til at holde den i gang. Normalt er udgifterne til elektroniske cigaretter op til 80% mindre end tobak cigaretter. Du kan desuden spare endnu flere penge ved at benytte denne e-sug rabatkode.
 1. Mere miljøvenlige
  Kasserede cigaretter er ofte synderen af ​​ildebrande, der bringer liv, ødelægger egenskaber, og forurener miljøet. Den elektroniske cigaret fjerner disse risici, og er bedre for miljøet. Batterierne er desuden genopladelige og ufarlige for miljøet.
 1. Mere socialt acceptabelt
  I dag er flere og flere mennesker mere sundhedsbevidste. Rygeforbud er omfatter flere og flere steder og rygere er tvunget til at træde ud af en bygning og stå i et isoleret område for at få en smøg. Med elektroniske cigaretter, kan du nyde andres selskab uden at skulle bekymre dig om at fornærme dem med passiv rygning.
 1. Bred vifte af e-væske smag til rådighed
  En af de største glæder ved e-cigaretter er det store udvalg af e-væsker du kan prøve. Der er mange e-flydende varianter til rådighed – fra tobak varianter, der efterligner populære cigaretmærker til jordbær, kirsebær, mynte, vanilje, cappuccino og mange andre fascinerende varianter. Køb dem online og få rabat med en E-sug rabatkode.
 1. Forskellige e-cigaret stilarter
  Elektroniske cigaretter kommer i mange forskellige stilarter og farver. Der er e-cigaretter, der er designet til at ligne en cigaret i størrelse, form og farve. Nogle modeller har elektronik. Der er også andre e-cigaret modeller, der ligner rør, kuglepenne eller mobiltelefoner, så der er rig mulighed for at personliggøre sin e-cigaret.

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *