Bliv street med Vans

Vans er en amerikansk producent af sko, der er baseret i Cypress. Californien-virksomheden producerer også streetwear i form af tøj, og andre produkter såsom t-shirts, trøjer, sokker, huer og rygsække. Brandet er særlig anerkendt og populært indenfor skater-verdenen, hvor mange skatere bruger dette brand. Det skyldes blandt andet at Vans producerer sko, der er beregnet til at skate i. Det betyder, at skoen vil holde længere, men du vil også blive en bedre skater, da skoene netop understøtter denne sportsgren.

Foruden skater gear producerer Vans også en masse streetwear, der både er populært indenfor skater-verdenen men i aldeles hed og moderverdenen.

 

Vans x Pendleton

Senest har Vans udgivet Vans x Pendleton kollektionen i december. Kendt for deres ægthed og engagement i kvalitet, er Vans og Pendleton gået sammen om at skabe et markant line-up af produkter, der udtrykker både deres unikke design og arv af ikoniske enheder. I de forløbne år, har Vans og Pendleton gået sammen for limited edition kollektioner under navnet Vault.

 

Med Sk8-Hi MTE tilbydes ekstra fordele ved en ‘al slags vejr teknologi, der omfatter en Scotchgard®-behandledt overdel, varmeisolerende og et indre lag for ekstra støtte i koldt klima. Desuden har Sk8-Hi MTE en unik ydersåls konstruktion, hvilket gør at de har et godt greb på vådt underlag. Kollektionen består også af forskellige enheder til børn.

 

Så med Vans får du altså ikke kun en smart streetwear garderobe, der med sikkerhed vil gøre alle vennerne misundelige. Du får også nogle rigtig gode kvalitetsprodukter, der kan holde i lang tid. Så selvom nogle af produkterne måske er dyrere end andre mærker, kan det godt betale sig at investere i dem i det lange løb.

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *