Timberland støvler passer til det danske klima

Det er for det meste kun få måneder om året, at vi har sommer og dermed et varmere klima i Danmark. Det betyder, at de resterende 8-10 måneder på året er væsentlig koldere, hvilket kræver varmere fodtøj, hvis man vil holde varmen. Mange vælger dog trods det køligere klima, at gå i sneakers størstedelen af året. Det skyldes måske, at folk synes det er svært at finde noget smart og pænt fodtøj til at holde vinterkulden ude.

Det er Timberland støvler imidlertid fast besluttet på at lave om på med deres populære sortiment af støvler. Deres klassiske støvle i gul nubuck fås i længder: en kort støvle og en til lige omkring under knæet.

 

Moderne kvalitetsfodtøj

Timberland støvler er fodtøj af høj kvalitet, der også er rigtig gode for fødderne, hvilket betyder, at de er gode at gå i. Derudover tager støvle også hensyn til det danske vejr, da den er produceret i vandafvisende materiale, der vil holde sne, slud og regn ude.

 

Køb Timberland hos Stylepit

De populære Timberland støvler kan købes hos Stylepit, der har et varieret sortiment af støvlerne i deres webshop. De har den klassiske model i både gul og sort i de to forskellige længder den findes i. Derudover har de et stort udvalg af andre Timberland støvler til både mænd og kvinder. Der findes nogle rigtig fine modeller i læder, der både vil holde kulden på afstand og se godt ud på foden.

Foruden støvler producerer Timberland også sneakers. Der er lige nu 50% på udvalgte lærreds sneakers i webshoppen, så det er med at skynde dig forbi Stylepit, hvis du vil spare lidt ekstra på dit køb eller have et par billige sneakers oveni købet.

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *