FAT313 et minde om fortiden

Hvis du er ude efter dit helt egen tøjstil, så er FAT313 helt sikkert noget for dig. Du kan finde et stort udvalg af varer fra FAT313 her.  FAT313 blev designet af Julian Soone i 2010. Da FAT313 er dannet som et minde efter hunden Fatcap, findes mange hundemotiver på tøjet. 313 står for de to graffiti distrikter, hvor Soones voksede op. FAT313 er derfor et minde om fortiden på mange måder og er et forbillede for mange unge mennesker. Julian Soone troede på sig selv, fulgte sin drøm og blev en succes.

Autentisk Streetwear

FAT313 er til dig, der gerne vil have tøj, der holder til noget og samtidig er lækkert. Det er behageligt at have på og egner sig perfekt til aktive unge. Det er med andre ord autentisk Streetwear af høj kvalitet. Det er netop denne kultur, der tiltrækker mange. Mange er efterhånden blevet trætte af denne overfladiske kultur, hvor man ikke tør vise sit sande jeg. De vil gerne accepteres, som de er, med de ar og minder om fortiden de har med sig.

Subkultur

Flere subkulturer har allerede taget tøjdesignet til sig. Det er især det rå look og den behagelige pasform, der tiltaler flere fra subkulturerne.

Pris

FAT313 er prissat så alle kan være med. Selvom FAT313 sagtens kunne sælge deres designtøj for mere, er de loyale over for deres trofaste kunder, de svigter dem ikke og glemmer ikke, hvor de selv kommer fra. FAT313 er derfor ikke kun et tøjmærke, men også en fortælling. Det understreger historien om Julian Soone og graffitidistrikterne, hvilket kan være årsagen til den stigende popularitet i subkulturerne.

Streetman

FAT313 hættetrøjer, T-shirts, sweatpants, jakker, hoodies, shorts, og jeans kan købes host Streetman. Når man køber FAT313 hos Streetman leveres det med fri fragt. På Streetmans hjemmeside er der altid en masse gode udsalgsvarer og en masse lækre nye designs.

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *