5 simple skateboard-tricks

En god udfordring

Ligesom mange andre sportsgrene er der indenfor skateboarding meget at lære og mange udfordringer at tage op. Som nybegynder kan det være en stor udfordring at udføre nogle af de såkaldte “tricks” på skateboard, som mange rutinerede skatere laver så let som ingenting.  For at træne sig op til at lave nogle af de avancerede tricks, man ser til konkurrencer , er det vigtigt at starte med at lave nogle mere simple øvelser og tricks.  Herunder er listet 5 simple og lette tricks, som du med fordel kan afprøve, når du træner skateboarding.

Her kan du læse mere om skateboarding.

 Ollie

Det trick man kalder “ollie” er det mest grundlæggende og kendte indenfor sportsgrenen. Tricket går helt simpelt ud på at man springer, samtidigt med at halen af planken er i kontakt med jorden.

 Kickflip

På samme måde, som når man udfører en “ollie” skal man ved et kickflip springe og tvinge brættet op i luften. Forskellen er at man ved dette trick skal bruge forreste fod til at få brættet til at spinde i luften, hvorved der laves fuld rotation.

Boardslide

Ved et såkaldt “boardslide”  roteres brættet over en overflade ved hjælp af akslen på skateboardet. Dette trick kræver en smule mere balance og dygtighed.

Nollie

Ved en “Nollie” skal man næsten udføre en “Ollie”, hvor man i stedet for at tvinge brættet op,skal få næsen af brættet ned på jorden med den forreste fod. Derefter skal man ved hjælp af fodryggen tvinge brættet i luften.

Udbenet

“Udbenet” er et af de ældste og mest simple skate-board tricks. For at udføre tricket skal man køre på boardet i moderat til langsom hastighed, hvorefter man bøjer sig ned og får fat i boardet og springer. Herefter gælder det om at lande foran brættet med begge fødder på en gang.

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *