Sådan gør du din garderobe mere street

Brug for forandring?

Hvis du ligesom  mig er fascineret af street-kulturen og den cool og simple street-tøjstil, kunne det være tid til at tilføre nogle street-elementer til din garderobe.

Hvis du vil gå hele vejen

Hvis du ønsker at gå hele vejen og have et komplet street-look kan der være behov for at skifte ud i meget af din garderobe. Du kan dog bevare basic items såsom jeans, simple oversized t-shirts og sneakers. Du bør dog rydde ud i dit mere tætsiddende tøj, cardigans, fine skjorter m.m.  Som pige kan du smide dine fine nederdele, blondetoppe og højhælede sko på. Hvis du ønsker at gå hele vejen, bliver du nødt til at gå efter det mere drengede look. Tænk på at tøjet helst skal se behageligt og afslappet ud. Når du har ryddet op i dit klædeskab, er det på tide at få købt nogle nye, cool streetwear items.  Gå efter caps, lækre jeans og oversized t-shirts med simple designs. Derudover er det vigtigt at investere i mindst et par gode og cool sneakers. Læs om hvor du kan finde de bedste streetwear-forhandlere i København her. Det er helt op til dig selv, hvor ekstremt du ønsker dit udtryk skal være.

Den hurtige løsning

Hvis du ikke føler dig klar til at gå all-in med både cap, oversized t-shirt og vans, fungerer det fint bare at tilføre enkelte street-inspirerede items til garderoben.  Bær et par lækre vans sammen med dine almindelige jeans for nemt og hurtigt at tilføre hele outfittet et street-vibe. Du kan også nemt bære en oversized t-shirt i kombination med skinny-jeans, hvis du som pige ønsker ikke at gå efter det helt drengede look.

Læs om modetrenden “Surf & skate” her.

 

Seneste indlæg

Kategorier