Køb streetwear i København

Streetwear-junglen

Det kan være svært at vide, hvor man skal lede, hvis man søger streetwear i København. Ofte befinder de bedste forhandlere sig nemlig ikke på strøget men i små sidegader eller stræder. Herunder har jeg listet nogle af de bedste streetwear-butikker i København, så du har noget at gå efter, næste gang du leder efter streetwear-items i den danske hovedstad.

Loaded

Loaded er kendt som Danmarks bedste streetwear-forhandler, da de har et stort udvalg af cool og lækkert streetwear til gode priser. Udover streetwear forhandler de også fitnesstøj- og sko.  Loaded har butik på Vesterbrogade 196 i Frederiksberg.

Drop Dead

Drop Dead er en af Danmarks ældste streetwear- butikker og har eksisteret siden 1994.  Butikken sælger udover streetwear også urban fashion og lægger stort fokus på, at tøjet har en god kvalitet.  Derfor har Drop Dead også et nøje udvalgt sortiment af streetwear fra nogle af branchens bedste brands. Drop Dead butikken befinder sig på Esromgade 15 i København.

Generation Street

Generation Street eller G-street er en forholdsvis ny streetwear forhandler i København. G-street har et stort udvalg af tøj fra fede brands som Wicked One, Roca wear, Unküt, Dickies, Pelle Pelle og Wrung Division. Du kan finde butikken på Badstuestræde 4 i København.

Underground

Underground findes på Vendersgade 15 i Fredericia og har et stort udvalg af streetwear til både drenge og piger. Butikken har primært berømte mærker såsom Carharrt, Vans, Fat313, Alis med mere. Butikken har et ekstra fokus på t-shirts som de tilbyder med grafisk print eller en enkel lomme.

Run For Cover

Du skal ikke lade dig narre af butikkens lille størrelse – de har nemlig et kæmpe udvalg af både streetwear og udstyr til graffitikunst, skateboarding og musik.  Butikken ligger på Glentevej 47 i forlængelse af deres lager til deres webshop.

Du kan læse, hvad du skal lede efter, hvis du vil gøre din garderobe mere street-inspireret her.

Seneste indlæg

Kategorier