Hvad er den helt moderne streetstyle?

Tøjmoden skifter jo ustandseligt, da hvert år bringer nye kreative ideer frem, således tøjbranchen kan få gang i et ekstra salg, selvom det ”umoderne” tøj fra sidste år langt fra er nedslidt. Måske er det endda kun brugt et par gange, hvis du overhovedet har fået det ud af klædeskabet. Men hvis du følger en bestemt stil såsom den hotteste trend, som er streetwear, hiphop og skatermoden, så vil dit tøj nok stadig være moderne i flere år, selvom det er et must at følge den aktuelle mode.

Roskilde 2014 viser den aktuelle streetstyle

 

Den bedste måde, at være sikker på hvordan moden er i dag, er ved at iagttage andres valg af tøjstil. Hvilken stil danner trenden? Hvordan er flertallet klædt på? Det er nemlig udbredelsen af tøjet, som skaber moden. Så hvis flertallet i Danmark pludselig klæder sig i zebra-stribede bukser på grund af en populærmusikvideo eller film, så er det altså denne stil, som vil være dominerende i et stykke tid, da der helt sikkert kommer en ny mode efter en kort periode, hvor en ny entertainer viser en helt anden påklædning frem, som derefter danner grundlag for en kommende ny trend. Der har netop været afholdt den kendte Roskilde festival, hvor mange tusinde var samlet i en hel uge i en teltlejr og lyttede til populær musik i afslappede omgivelser. Her kunne man få en god fornemmelse af den moderne tøjstil i 2014. Dette fremgår af en artikel i Euroman, som nok er det førende mandemagasin om tøj og mode i Danmark. Her kan man se mange billeder folk i forskellige situationer.

3 tendenser dominerede festivalen

 

En blomstret hawaiiskjorte, sporty referencer og klassisk sort rock-look med masser af denim. Disse tre tendenser var især dominerende, hvilket man også kan sige om det klassiske og cool look med smalle jeans, t-shirt med oprullede ærmer og støvler. Til at piftestilen op anvender man jo accessories i form af matchende hat og sko. Det var også trendy med sort på sort med en afslappet skjorte og med hatten lidt på skrå. Men tilsyneladende var den dominerende påklædning hawaiiskjorter en af sommerens store tendenser, og de blev spottet i utallige varianter rundt omkring på festivalpladsen. Desuden var samspillet mellem lyseblå sporty shorts og de slidte old school sneakers helt optimalt.

 

 

 

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *