Surf & skate streetstyle

Trend 2014

År 2014 er året for surf- og skate trenden. Skateboards og surfbræt er blevet det nye trendy accesorie til afslappede outfits. De forskellige boards ses efterhånden over det hele. På gaden, i magasiner og endda på catwalken.  Trenden er inspireret af California’s laid-back surfer- og skaterkultur med oversized t-shirts, caps og sneakers. Surfertøjet ses nu ikke blot ved kysten – men også inde i byen.  Color-blocking, brand-logos og striber er nogle af nøgleordet for denne populære trend.

Sådan følger du trenden

For at følge trenden skal du gå efter simple og afslappede items, som bærer præg af skater- eller surfermiljøet. Køb t-shirts i simple designs, som er et par numre for store for at give outfittet et mere casual vibe. Invester i et par lækre sneakers eller gummisko. Vans er et oplagt valg, hvis du er vild med skater-looket. Når du forsøger at følge skater-trenden skal du gå efter løstsiddende og behageligt tøj. Drop dine skinny – jeans og hop i stedet i et par løstsiddende shorts eller jeans. For at fuldende looket fungerer det godt med en cap eller hue. Som pige skal du ikke være bange for at gå efter tomboy-looket, hvis du vil følge denne trend. Undersøg gerne herreafdelingen for at finde en lækker oversized t-shirt. Som set på billedet fungerer det også rigtigt godt at lade hele outfittet være den samme farve. Dette kan hjælpe til at få looket til at virke mere elegant og stilet.

Denne nemmere løsning

Hvis du ikke føler dig klar til at gå all-in med både cap, oversized t-shirt og vans, fungerer det fint bare at tilføre enkelte skater- eller surfer inspirerede items til garderoben.  Bær et par lækre vans sammen med dine almindelige jeans for nemt og hurtigt at tilføre hele outfittet et skater-vibe. Du kan også nemt bære en oversized t-shirt i kombination med skinny-jeans, hvis du som pige ønsker ikke at gå efter det helt drengede look.

Læs mere om, hvordan du kan gøre din garderobe mere street her.

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *