Hovedtelefoner som modetilbehør

Ikke blot lyd

De fås efterhånden i alle farver, modeller, mønstre og forme. De kan købes som “in-ears” eller “on-ears”. Variationerne af hovedtelefoner bliver flere og flere, og hovedtelefonerne anvendes nu ikke blot som transport af lyd, men også som trendy modetilbehør. På grund af de mange varianter har du mulighed for at finde hovedtelefoner, der passer til netop din personlige stil, personlighed, musik og humør. Derudover kan du med fordel have forskellige hovedtelefoner, som kan udskiftes afhængigt af hvilket tøj du tager på.

Hvilke hovedtelefoner skal jeg vælge?

Det er vigtigt at have mindst et sæt hovedtelefoner af god kvalitet, som passer til dine behov, hvis du jævnligt lytter til musik.  Når du bevæger dig ud i junglen med hovedtelefoner er det vigtigt at være opmærksom på hvornår og hvor ofte du vil benytte hovedtelefonerne. Er det til sport? Offentligt transport? Cykelturen til arbejde? Eller noget helt andet?

Vælg hovedtelefoner efter behov

Hovedtelefoner kan deles op i to kategorier: on-ears og in-ears. On-ears er hovedtelefoner, som sidder udenpå øret som en skål, mens in-ears sidder inde i øret.  Hvis du foretrækker on-ears, skal du overveje, om der skal være støjreduktion, som blokerer alle andre lyde ude. Dette kan være en god idé, hvis du rejser meget eller vil lytte til musik i hjemmet. Derimod kan denne funktion være småfarlig i trafikken. In-ears høretelefoner fås også både som hovedtelefoner, der skal presses helt op i øregangen og som slutter helt tætmed silikone-dutter eller de mere almindelige, halvflade høretelefoner, som følger med de fleste mobiltelefoner. Før du vælger hovedtelefonerne bør du også overveje hvor meget du vil betale. Hovedtelefoner kan koste alt mellem 100 og flere tusinde kroner. Går man meget op i musik skal man nok ikke betale mindre end 250 kr. Derover er det blot fantasien der sætter grænser.

 

 

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *