Skab et feminint streetlook med Obey

Kan du godt lide street style looket, og synes du også at det sommetider kan være vanskeligt at finde brandet, der har det hele?

Fortvivl ej, Obey har nemlig alt hvad der hører til opskriften på det perfekte street look, endda med et feminint touch. Det inkluderer t-shirt med fede prints og statements, bomber jakker, beanie huer, læderjakker, crewnecks, bøllehatte og fancy strømper.

Ja altså mit lille street-hjerte er da totalt i ekstase. Kollektionen bærer præg af storbyens trends fra et street style perspektiv med feminine noter, der skaber brandets unikke profil.

 

Street modens fashion ikoner

En af de første, der melder sig på lystavlen, når jeg tænker på celebrity modeikoner er uden tvivl Rihanna. Foruden hendes musik er hun et sandt forbillede indenfor modenverdenen blandt en masse unge mennesker. Hendes stil er helt unik, og du kan med gode fordele få inspiration hos Rihanna til dit personlige street look.

Kardashian-familien er også blevet lidt af et modefænomen, når det kommer til street fashion, med Kylie Jenner som en verdensomspændende inspirationskilde og Snapchatter. Kylie Jenners stil tager udgangspunkt i alle tidens trends med et touch af hendes egen personlige stil.

Derudover er der gået en slags sport i at tage billeder af street style, hvorfor disse billede serier kan være en god måde at blive inspireret på. Her finder man alverdens sammensætninger af mode og forskellige stilarter.

Med inspiration fra ovenstående og et Obey look kan du med garanti skabe din helt egen personlige street mode, der vil få folk til at vende sig om efter dig på gaden.

 

Tidsløst design

Flere af produkterne fra Obey er klassiske designs, der ikke som sådan går af mode. Tag for eksempel den petroleumsgrønne ruskindsjakke – den har et tidsløst snit og et moderne design, der til enhver tid kan sammensættes med resten af garderoben.

Strømperne taler for sig selv, dem har vi brug for, og de går da slet ikke af mode deres cool design detaljer taget i betragtning. Huen er også en essentiel genstand, der måde kan bruges til at holde varmen gennem vinteren eller som en street accessories resten af året.

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *