Nyhed om Afro Jack fra G-Star

Visse tøjfirmaer opfinder en smart trend, som de derefter holder fast på i en periode, men de skal samtidigt huske at komme med nyheder en gang imellem, idet de ellers risikerer at forsvinde ud i glemslen, idet modeverdenen er nådesløs. Der skal helst ikke gå mere end et par år mellem de større nyheder og kollektioner, og det bedste er naturligvis at have en årlig ny kollektion. Tøjfirmaet G-Star RAW stammer fra Holland, og de var meget populære for 5-10 år siden, men siden har der været langt mellem nyhederne fra G-Star. Men derfor blev jeg glad for at opdage, at de alligevel har nyheder at byde på, som kan bruges i det praktiske. Afro Jack er en ny kollektion fra G-Star, som henvender sig til DJ branchen og rap interesserede. Den nye kollektion bruger især hættetrøjer samt DJ-relaterede læderdele, som gør stilen unik og speciel på en smart og rå måde.

G-Star RAW har dette udvalg

Hos G-Star RAW kan man finde streetwear i smart og populært design ofte med et militært design, som især anvendes af unge. Deres produkter spænder lige fra jakker, hoodies, t-shirts, shorts, skjorter samt meget mere, og det er både til mænd og kvinder. G-Star RAW satser på det unge look, som skal være både råt og flot. Tøjet er ideelt til rygsækrejsende, men også mange andre føler sig smart og godt tilpas ved at anvende G-Star produkter i hverdagen. Hvis man tit er ude i byen, så er det meget trendy at være klædt i G-Star RAW, og det er uanset om du kommer i jeans, sko, støvler, skjorter, sweatshirts, T-shirts, vinterjakker, caps eller andre beklædningsdele. Dermed kan man jo netop sammensætte sit eget streetwear, så man opnår sin egen personlige stil. Den smarte og afslappede stil og design har G-Star RAW sikkert opbygget gennem de unge mennesker i Amsterdams store caféliv, hvor man tilbringer meget tid sammen ude omkring de mange kanaler.

Hvor finder man bedst G-star tøj i Danmark

Der findes en del mindre specialforretninger, som har et mindre udvalg af G-Star RAW tøj kollektioner at vælge imellem, men det er faktisk en del nemmere at blot hjemmefra gå online hos de store webbutikker, som forhandler G-Star, og jeg bemærkede forleden Stylepit har tilbud på G-Star produkter i øjeblikket, og de har i forvejen et ret stort sortiment i forvejen af G-Star RAW produkter, så det er nok den letteste måde at få fingrene i deres super lækre streetwear.

 

 

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *