Smart streetwear fra Carharrt

Det kan være svært at finde smart streetwear, men det har jeg heldigvis fundet en løsning på, som jeg gerne vil dele med jer alle sammen. Jeg har for ikke så længe siden fundet brandet Carharrt. Det blev stiftet tilbage i 1889, hvor de oprindelig lavede arbejdstøj i slidstærkt materiale – og hvad har det så med streetwear at gøre? Jo ser I, de har efterfølgende skiftet deres sortiment ud med skate og streetwear linjen. Det er fede produkter og kvaliteten er noget af det bedste, man kan finde på markedet!

Smarte Carharrt bukser

Er du tosset med ”urban stilen” ligesom jeg, vil jeg anbefale dig Carharrt bukser, da det er et af brands, som rammer stilen bedst. Jeg er derfor slet ikke i tvivl om, at de også vil passe til dig. Ikke nok med det passer de godt i størrelsen, da deres bukser har en regulær pasform – man kan derfor altid være sikker på, at bukserne passer! Jeg synes selv det kan være ret svært at finde fede bukser i streetwear som både ser godt ud, men som samtidig også passer godt i størrelsen. Jeg har dog erfaret at bestille dem lidt for små, men det blev hurtigt fikset med hjemmesiden, jeg købte dem på.

Hue til vinteren

Jeg er vild med Carhartt, og jeg er vild med vinter. That’s the facts. Men, jeg er knap så glad for kolde øre – og hvis jeg ikke er helt galt på den, så er du det nok heller ikke. Sååå hvis du også er vild med Carharrt, vil jeg da gerne anbefale dig en Carharrt hue, da deres huer rammer urban stilen ret godt. Jeg vil i hvert fald gerne anbefale dig den, hvis du gerne vil beholde ”street-looket”, selvom det er vinter!

Du kan finde deres produkter på denne hjemmeside, som råder over et stort sortiment af Carharrt.

 

Billede: alexanderferdinand

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *