Bliv populær med en hættetrøje

Ofte kræves der ikke meget for at komme ind i den populære klike. Det gælder om ikke være udenfor, det gælder om at være accepteret, populær og inde i det sociale liv. Herved får man venner og succes, og det kræver altså, at man er påklædt moderigtigt, så man falder naturligt ind i miljøet. Det kan være ret kostbart at følge moden, især da man i teenageårene ofte vokser med raketfart, så tøjet ofte kun holder et år ad gangen. Danmark har jo kun et kort sommer, hvor vi kan prale af rimeligt godt vejr. Om sommeren render vi ofte rundt i shorts med t-shirt til, mens vi om vinteren ofte må krybe i lange bukser med langærmet sweater og vinterjakke til. Men i resten af året kan man med held anvende en anden og meget populær løsning, idet man med en hættetrøje kan falde ind i de fleste miljøer. Ofte haren hættetrøje et populært slogan eller logo på forsiden eller bagsiden, således man samtidig udtrykker et budskab, når man har den på. Der findes mange modeller og mærker af hættetrøjer, men ofte fås de enten med eller uden lynlås. Det er moderne og sporty at gå i hættetrøjer i dag, og det gælder for alle miljøer. Især studerende, sportsfolk og skatere anvender i dag hættetrøjer, men de er udbredte i alle samfundslag.

I den kolde sæson

 

Når det er meget koldt udenfor, så kan det derfor betale sig at lyne hættetrøjen helt op, og ofte bør du vælge en model med kraftigt for, da denne type er meget varm og behagelig at gå i, og man behøves ikke at have en jakke ovenpå hættetrøjen. Man kan eventuelt også vælge en hættetrøje helt uden lynlås i denne årstid. Trøjen har desuden den fordel, at man kan tage hætten over hovedet og eventuelt stramme snøren, således den ikke falder ned igen. Derved holder du godt på varmen.

I den varme sæson

 

Men på en varm og behagelig dag, så bør man være iklædt en hættetrøje med lynlås, som man har rullet ned. Selve hætten skal man ikke have på hovedet, den bør ligge skjult omme på ryggen bag nakken.

 

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *