FAT313 – en upcoming komet!

Historien om FAT313

FAT313 er designet Julian Soone. Brandet fungerer som et lillebrors brand til Bullrot, der også er designet af Julian Soone. FAT313 blev lanceret som et streetwear mærke, da det kom til verden tilbage i 2010. Mærket har ligesom Bullrot gennemgående hunde motiver, dog findes der også andre motiver på tøjet. Mærket er lavet som et minde brand for Julian Soones hund, der gik bort. Da hunden gik bort, hunden som også var gennemgående på Bullrot trøjet, gik Bullrot i opløsning og derved opstod FAT313. Mærket kendetegnes på kvalitet og design i særklasse. På trods af brandets korte levetid har FAT313 allerede fået et stabilt fodfæste indenfor trænings verdenen, og forventes at få meget stor popularitet.

Sådan styler du FAT313

Tøjet fra brandet kan styles på flere forskellige måder. Du kan vælge at køre et tema, FAT313 på FAT313, du kan også vælge at kombinere mærket med sit storebror brand, Bullrot, der som sagt har mange ligheder i deres tøj, og man kan derfor stadig køre en form for Julian Soone tema i sit tøj.

Kombiner en FAT313 loose t-shirt med et par cargo pants og et par sneakers for et fuldbyrdet causual streetwear look, der sagtens kan bruges til normalt hverdags brug, men også kan bruges til at være aktiv i udendørs. Du kan blandt andet købe FAT313 hos Streetman, hvor du finder mange forskellige veresioner af mærkets fine hunde motiver.

Vild med Streetman?

Er du vild med streetwear og Streetman butikken. Så kan du lige nu få gode rabatter med en rabatkode fra SE OG HØR SAVER til streetman. 

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *