Køb en praktisk rygsæk

Rygsæk køb den online

Jeg er ikke til almindelige kedelige rygsække. Jeg kan godt lide en rygsæk, fordi den er praktisk og nem at have med sig. Jeg har studeret i mange år og kender forskel på en god og dårlig rygsæk. Der er en masse små butikker inde i byen med fede rygsække. Men hvis man ikke orker at gå derind, kan man også købe en rygsæk online. 

North Face Borealis rygsæk

Jeg har ikke normalt held med at finde rygsække på disse almindelige internetsites. Men det lykkedes mig faktisk at finde en jeg kunne lide. Det er en North Face Borealis rygsæk. Jeg kan rigtig godt lide designet og selve stilen. Jeg elsker tasker der skiller sig ud. Jeg har også set, at man kan købe en retrorygsæk hos billigsport24.dk, den ville jeg helt sikkert overveje at købe, hvis ikke det lige var for denne North Face Borelias rygsæk. Denne North Face rygsæk jeg har fundet er i farven: N2X Military Green Woodland Print/TNF Black. Den har plads til laptop størrelse: max. 15 tommer og den vejer 1158 g. Den har et rimelig pænt rummål, faktisk hele 29 liter.

Praktisk rygsæk

Når jeg kigger efter rygsæk er den simpelthen også nød til at være praktisk. Jeg cykler en del, så den skal kunne bæres på ryggen, mens jeg cykler. Desuden skal der være rum til dankort og drikkedunk. Da jeg ofte arbejder forskellige steder, skal jeg kunne have min laptop med og det kan jeg uden problemer i North Face rygsækken. Den er behagelig at have på pga. sine  FlexVent™ skulderremme med god polstring. Det giver en rigtig god bærekomfort og støtte til ryggen. Da tasken har to separate rum, er der plads til de forskellige ting, jeg har brug for at have med. Jeg skal udover min laptop, også have kalender med og den kan sagtens ligge i en af lommerne. Jeg er glad for at have fundet en rygsæk, der passer til alle mine behov.

Seneste indlæg

Kategorier

Vær den første til at kommentere på indlægget

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *